yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın veya ivedi gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

– Esrar engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlanacak ve bölme ortamında bucak düz kapılar

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Bu tür örgüların her birinde en azca 2 özgür kaçış merdiveni ya da diğer çıkışlar esenlanacaktır.

Binamıza 40 tane standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat kaplamak isterim

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Sadece ortamında kullanılan malzemeleri hamiş aldatmaır ve bu şekilde teste bağımlı tutar.

Sertifikasız yangın bapları da iyi maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir almaşık sunar.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle yegâne katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Bir öteki şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Yangın merdiveni imalatı her ne denli semt bir dal üzere görünse bile kesinlikle yapım kesimüne kardeş bir dal olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın bapları yalnızca demirden evet da çelikten imal edilmiş basamaklar ve baplar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken özen edilmesi müstelzim en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını esenlayacak korunaklarında Yangın Çıkış Kapısı inceden inceye strüktürlmış olmasıdır.

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması zorunlu ancak yararlanmaı sadece yaşanan cebir durumlarda tercih edilmelidir.

Report this wiki page